VP_Sus_swan_1920x550.jpg

Det skal være let at vælge produkter med den lavest mulige miljøpåvirkning - vælg vores Svanemærkede mopper og klude

Et førende mærke til førende mikrofiberprodukter

Lifecycle illustrates the impact of sustainable cleaning solutions on the sustainability cycle.

Det nordiske Svanemærke blev grundlagt for at mindske den miljømæssige indvirkning fra produktion og forbrug af varer – og for at gøre det nemmere for kunder og professionelle indkøbere at vælge de miljømæssigt bedste varer og tjenesteydelser.

Udstyr til mikrofiberbaseret rengøring, der har fået det nordiske Svanemærke, er blandt det bedste i klassen med hensyn til dets miljøprofil. Der er taget højde for hele livscyklussen, herunder udvælgelse af materiale, produktionsprocesser, emballage, produktkvalitet og selve produktydelsen. De mikrofiberprodukter, der har fået mærket, har gennemgået omfattende test af deres funktionalitet, dvs. fjernelse af snavs og støv, fjernelse af mikroorganismer, absorptionsevne, ridsefri egenskaber og ændringer i størrelse ved vask og tørring.

Fra vores bæredygtige sortiment af mopper til vores miljøvenlige mikrofiberklude – alle vores produkter med det nordiske Svanemærke opfylder disse strenge krav i alle relevante faser af deres livscyklus og hjælper vores kunder med at bruge færre kemikalier samt mindre vand, energi og andre ressourcer, hvilket beskytter miljøet og skaber en betydelig konkurrencefordel.

Et svanelogo på en grøn baggrund er symbolet på miljøvenlige mopper og andre bæredygtige rengøringsprodukter.

Svanemærket er både en miljø- og kvalitetskontrol

A swan logo on a green background symbolises eco-friendly mops and other sustainable cleaning products.

Svanemærket er både en miljø- og kvalitetskontrol

  • udviser fremragende rengøringsresultater med mikrofibre og muliggør effektiv rengøring, også hvis der bruges færre rengøringsmidler, eller hvis rengøringsmidler helt udelades
  • er kendetegnet ved lang holdbarhed og sikrer lave driftsomkostninger
  • påvirker ikke de overflader, som de bruges på
  • er sikre for brugeren og miljøet
  • opfylder tydeligt alle strenge krav til farlige stoffer – både i selve produktet og i fremstillingen af det.

Se vores bæredygtige udvalg af mopper og andre produkter, der har fået det nordiske Svanemærke: 

Alle vores miljøvenlige mopper og hele udvalget af bæredygtige rengøringsprodukter har fået det nordiske Svanemærke for at gøre det nemmere for vores kunder at vælge de varer og tjenesteydelser, som er bedst for miljøet. Bæredygtige, miljøvenlige og nemme at bruge – find det Vileda Professional-rengøringsprodukt, der passer perfekt til dig.