Løsninger til Facility- og trapperengøring

Vil du have effektiv rengøring? Så vælg Swep eller Max!

Værktøjerne udvikles konstant – mere effektive og holdbare materialer, nye strukturer og smarte løsninger. Alt for også at tilbyde høj kvalitet og stor kapacitet, både til gulv- og indvendig rengøring.

Freudenbergs mål er at være klimaneutral senest i 2045. Det er noget, vi har meget fokus på i alle vores egne produktionsanlæg. Swep Systemet er produceret i Finland, hvor vi certificerer både produkter og fremstillingsprocesser. Vi har solpaneler på taget til at producere vores egen grønne strøm og Swep-mopperne er lavet af genbrugsmateriale. Dét kombineret med korte transporter fra fabrikken til dig som kunde minimerer CO2-udledningen. På vores hjemmeside kan du beregne de besparelser, du kan lave.

At vælge originalen giver store fordele!

Vores lommemoppe er den mest kopierede moppe på markedet. Der er mange kopier, men kvaliteten kan ikke sammenlignes – hverken i holdbarhed eller rengøringsresultater. Vi ved, at hvis du vælger Swep, er det en investering, der betaler sig – du skal have færre mopper i brug, færre mopper i vask og håndtering. Og du behøver ikke investere i nye mopper. De fleste Swep mopper kan vaskes op til 1.000 gange.

De nye Max mopper sikrer dig hygiejnisk og effektiv rengøring

Er du i stedet tilhænger af burrebåndsmoppen, har vi selvfølgelig også løsningen til dig der leder efter den perfekte rengøringsløsning til facility og/eller trappevask! 

Vores Max mopper er alle produceret af op til 35% genanvendt plast, og har nye, innovative løsninger som maximerer din rengøring, og giver dig det bedste resultat - også uden brug af kemi! 

Vores Express Pro r-MicroLite Max moppe fås helt ned til 30cm, og kan derfor være den perfekte løsning til mindre trappeopgange og de klassiske københavner-køkkentrapper.

Et holdbart sortiment til den hårdeste udfordring!

  • Vi tilbyder effektive og bæredygtige løsninger, der fører til lavere omkostninger, bedre ergonomi og et renere miljø. 
  • Du kan stole på resultatet – selv det usynlige snavs bliver optaget.
  • Vores mikrofiberprodukter opfylder de højeste hygiejniske standarder -99,99 %*.
  • Sørg for din rengøring - vores manualer og videoer guider dig og hele teamet

Spørgsmål?

Kontakt os her