Picture's description

Moppesystemer

Ca. 80 % af den totale rengøringstid går til gulvrengøring. Derfor er det vigtigt, at vælge det rette system som hjælper jer til det bedste og hurtigste resultat. De første mopper i Swep Systemet kom til for over 40 år siden og har lige siden været under konstant videreudvikling, så den den dag i dag, stadig er hjertet i vores moppesystem. Med Swep systemet og får du et flot rengøringsresultat og en god samvittighed.

Filtrer
Method :
Mop style :
Sqm per day :

Skafter

Skafter til ethvert behov! Vario, et prisvindende farvekodet teleskopskaft eller SprayPro Inox med indbygget tank for ekstra fugt - uanset behov har vi et skaft som passer

Læs mere

Swep Duo System

Swep Duo er den absolut bedste løsning for effektiv daglig rengøring. Den dobbetsidede moppe øger rækkeviden og fleksibiliteten. Vælg den rette moppe, størrelse og metode og opnå en tidsbesparelse.

Læs mere

Swep Single System

Swep Single Systemet består af en række enkeltsidet mopper i forskellige størrelser og alle med unikke egenskaber. Mopperne er velegnet til fx rengøring af trapper, entreer samt polerede gulve eller sikkerhedsgulve.

Læs mere

Express Pro System (velcro mopper)

For dig som ønsker velcro er Express Pro en god løsning. Microfibermopperne er velegnet til restauranter, cafeer mv.

Læs mere

ClickSpeed System

ClickSpeed kombinerer styrken fra et godt moppesystem med enkeltheden og fleksibliteten fra en klud. Systemet er enkelt at lære og håndtere, det er blot et klik, også er du i gang! ClickSpeed er velegnet til både små og større objekter.

Læs mere

Gulvklude

Her finder du vores mange forskellige gulvklude som passer til en lang række rengøringsmetoder og systemer. Find alt fra engangsklude som binder fugten til Mop'n'Dry, som er vores mindste moppe.

Læs mere

Tilbehør til golvrengøring

Godt tilbehør som understøtter den daglige gulvrengøring – stænkflasker, moppebokse og si til forpræparering

Læs mere

Minimopper og vaskesystem

Et moderne moppesystem som er nemt at anvende på steder, hvor der savnes vaskemuligheder såsom butik, benzintank, pizzaria eller restaurant.

Læs mere

Spørgsmål?

Kontakt os her