Bevist produktkvalitet

Vælg Vileda Professional

Størstedelen af Vileda Professionals rengøringsudstyr udvikles og fremstilles internt. Det betyder, at vi kan opfylde de højeste kvalitetskriterier. Vores globale produktionsanlegg er certificerede i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. Det betyder, at alle produkter fra Vileda Professional har en ensartet kvalitet, hvilket mindsker risikoen i dit daglige virke.


Produkter ud over det sædvanlige

Vi er pionerer inden for innovation med en standard ud over det sædvanlige. Det er det, der er forskellen på os og vores konkurrenter. Vi vælger ikke enkel og billig masseproduktion – og det gør vores kunder heller ikke. Vi leverer løsninger, der er tilpasset dine behov og ønsker. 

I princippet er alle vores produkter afprøvet af et uafhængigt testinstitut – vores sortiment består af kvalitetsprodukter med bevist holdbarhed og pålidelighed.

Kvaliteten gælder ikke kun produkterne

Løsninger fra Vileda Professional er så meget mere end blot et produkt: Produkter kan ændres med tiden, men vores erfaring med og kompetencer inden for rengøringsbranchen kan ikke erstattes lige så let. Derfor har vi en bred kundebase af tilfredse kunder, som regner med at få følgende fra os:
  • fremstående innovation
  • ekspertise inden for rengøringsløsninger
  • produkteffektivitet
  • optimale brugsomkostninger.

Omkostningerne er ikke lig med værdien

Det betaler sig at vælge kvalitet fra Vileda Professional. Du kan spare både tid og penge med øget produktivitet, enkel brug og et hygiejnisk rent resultat. 

Alle vores produkter har derudover et tydeligt fokus på holdbarhed, da vi ønsker, at de skal holde længere end tilsvarende løsninger. Det betyder færre udskiftninger af produkterne og dermed lavere samlede omkostninger – med minimal miljøpåvirkning.

Arbejd smartere, ikke hårdere

Ergonomi ud over det sædvanlige

Langvarige rengøringsopgaver slider på kroppen. Vores mål er derfor at hjælpe mennesker med at arbejde smartere, ikke hårdere. Derfor tager vi også hensyn til ergonomien allerede i udviklingsfasen, når vi fremstiller et nyt produkt. Det er grunden til, at vores redskab let kan tilpasses og justeres, så det passer til alle individuelle behov. Stativ og teleskopskaft med prisbelønnet ergonomisk design, minimeret vægt og lav friktion mindsker risikoen for slidskader. Vi tilbyder derudover omfattende uddannelse i korrekt anvendelse af vores produkter fra et ergonomisk perspektiv, så rengøringsarbejdet kan udføres på en så skånsom og behagelig måde som muligt.