Rengøring af hoteller, restauranter, caféer og storkøkkener med Vileda Professional

Du får aldrig en ekstra chance for et godt førstehåndsindtryk.

HOTEL / KONFERENCE - Øg dit værelses belægning, reducer dine omkostninger.

Opholdet er oplevelsen! Som gæst vil du gerne opleve det bedste og det er merværdi, der tæller. At blive budt velkommen af ​​en ren og luksuriøs følelse, i alt fra stolene i lobbyen til det pletfrie badeværelse.

Ved at hæve hygiejnestandarden styrker du følelsen af ​​et rent og pænt hotelværelse - tilfredse besøgende styrker gæsternes loyalitet - de kommer tilbage. Vi kan hjælpe dig med at øge rengøringseffektiviteten og nå dette mål.

RESTAURANT/CAFÈ/PIZZERIA - hold "uønskede" gæster væk!

Uanset om det er på et 5-stjernet hotel eller den lokale pub i, er et højt niveau af hygiejne og god fødevaresikkerhed afgørende for at bevare et langsigtet godt omdømme. Det er ikke kun, at gæsterne skal have det godt og være tilfredse, men der er også fastsat skrappe love og regler på både nationalt og EU-niveau, som påvirker hele restaurationsbranchen. De rigtige rengøringsrekvisitter byder kunder velkommen og holder uønskede "gæster" væk.

Rengøring med størst mulig effektivitet: Hold tempoet oppe!

I alle områder, hvor dine gæster færdes, er det vigtigt at holde gulve, borde og alle andre overflader over gulvet rene så hurtigt som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten eller forstyrre gæsternes oplevelse. Det er vigtigt at opretholde et højt hygiejneniveau og fjerne spild. Men der er stor forskel på at gøre rent hurtigt og at gøre rent effektivt.

For at imødekomme de høje krav tilbyder vi effektive og sikre produkter og rengøringsmetoder til både hoteller og restauranter, der giver markant hurtigere resultater. Resultatet er bedre hygiejne på kortere tid med mindre indsats.

Vi tilbyder solid og bæredygtig rengøring

 • Du kan stole på et højt rengøringsresultat, der er synligt med det blotte øje
 • Vores mikrofiberprodukter overholder de højeste hygiejnestandarder
 • Alle vores produkter er nemme at bruge og opfylder de højeste ergonomiske standarder
 • Vi uddanner vores personale i ergonomi og effektive rengøringsmetoder – så vi kan give dig de bedste råd og tips
 • Vi tilbyder et bæredygtigt koncept både hvad angår miljø og holdbarhed - læs mere længere nede på siden
 • Rekvisitter af høj kvalitet - hvor de fleste produkter er farvetkodet

Holdbarhed - ikke bare en god ting, men også en god forretning

Udover at skabe et godt arbejdsmiljø for medarbejderne, arbejder vi hårdt på at gøre vores løsninger så bæredygtige som muligt. Det gør vi ikke kun, fordi bæredygtighed er en voksende trend, men for at sikre en så lav miljøbelastning som muligt.

Vi leverer koncepter, der bidrager til mindre forbrug af kemikalier og vand og mindre brug af råvarer.

Lad os bevise vores engagement:

 • Vi viser konstante energibesparelser på vores fabrikker
 • Vi har mikrofiberklude og mopper med genbrugsmateriale.
 • Vi svanemærker vores produkter.
 • Vi tilbyder effektive og holdbare produkter - med en lang levetid på op til 1000 vaske og både højere effektivitet og kapacitet end tilsvarende klude og mopper. Det betyder, at der er behov for færre produkter i hele kontraktperioden. Det er godt for både miljøet og økonomien.
 • Vores produkter fungerer fantastisk med kun vand - tilsæt kun vaskemiddel, hvis det har en unik opgave at løse. Det bedste for alle er at lade moppen/kluden gøre arbejdet.
 • Vi har vores egne produktionsfaciliteter i Europa, hvor vi overholder europæiske love og regler.
 • Kortere transport sparer brændstof og reducerer CO2-udledningen.
 • Vi bruger effektivt og genbrugt emballagemateriale til at skære ned på unødvendigt affald.
 • Alle vores produktionsanlæg er certificeret både med hensyn til kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Godt at vide!

Vi tilbyder mikrofibermopper og klude, der effektivt fjerner op til 99,99 % af bakterierne i køkkener og andre fødevarehåndteringsområder uden behov for rengøringsmidler, samt farvekodede klude, der har vist sig effektive i systematiske, hygiejniske rengøringsprocesser.

Almindelige engangsartikler, der ikke er lavet af mikrofiber, opfylder ikke branchens krav. Ved at skifte til mikrofiberprodukter kan du reducere spild, omkostninger og mængden af ​​rengøringsmidler.

Sikkerhedsgulve kræver for eksempel specielle rengøringsmetoder for at være rene og sikre.

Implementering af systematiske rengøringsmetoder og forebyggelse af krydskontaminering er afgørende dele af HACCP og fødevaresikkerhed. Den mest basale måde at undgå krydskontaminering på er at skelne mellem friske og tilberedte fødevarer og at bruge farvekodet rengøringsudstyr.

Uanset om det handler om kraftfuld rengøring, pletrengøring eller optørring af spild, har vi en løsning til hurtig, effektiv og hygiejnisk rengøring.

Spørgsmål?

Kontakt os her