God rengøring bliver endnu bedre i samarbejde med os

Ganske vist er vores produkter lette at forstå og lette at bruge, men vi ved, at du får maksimalt udbytte af både produkter og personale, hvis vi sammen analyserer behovene og efterfølgende finder de bedste løsninger – fra uddannelse til implementering.

Naturligvis er du ekspert i rengøring, men hvis du vil have det maksimale ud af din investering i rengøringsudstyr, deler vi hellere end gerne ud af vores erfaringer.

1 Lyt til kunderne
Første trin er, at vi indsamler al nødvendig information om rengøringsopgaven og forudsætningerne for kontrakten eller opgaven.
2 Analyse/forslag
Vi analyserer den indsamlede information og udarbejder et forslag, der er optimalt i forhold til både investeringsniveau og det forventede økonomiske resultat.
3 Uddannelse
Ud fra den foreslåede løsning udarbejder vi en uddannelsespakke, der hjælper rengøringspersonalet til at omsætte de teoretiske forudsætninger til praktisk rengøring. Vi henviser også til vores online træningscenter. På den måde kan du være sikker på, at din investering også giver det økonomiske udfald, som du regner med
    
4 Implementering. Så er sandhedens øjeblik kommet – nu skal produkterne fra Vileda Professional vise og bevise, at rengøring kan være både effektiv og omkostningseffektiv. Og vi er med for at sikre, at produkterne og løsningerne anvendes på den rette måde. 5 Support.
Uanset hvilken type support du behøver i kontraktperioden, er vi klar til at yde den nødvendige støtte. Også hvis det gælder om at optimere en eksisterende opgave, alternativt yde støtte under en kontraktforhandlingsrunde.

Vælg os til at forstærke jeres image image!

For hvis du kan vise dine kunder og potentielle kunder, at du altid er i front, hvad angår effektiv og omkostningseffektiv rengøring, så øges dine chancer for at vinde nye kontrakter. Samtidig med at det styrker virksomhedens image. Kontakt os – vi hjælper dig!