Vileda Professional 

Vileda Professional udvikler og fremstiller førende rengøringsløsninger til professionelle brugere inden for mange forskellige erhverv, f.eks. sundhedssektoren, kontrollerede miljøer, kontorer, skoler samt hoteller, restauranter og storkøkkener. 

Efter mere end 70 år i branchen ved vi, hvilke behov de professionelle brugere har inden for disse erhverv. Vores løsninger tilbyder en hurtigere og mere effektiv rengøring på et lavere samlet omkostningsniveau. Vileda Professional har i sit daglige arbejde altid først og fremmest haft fokus på innovation inden for rengøring med udgangspunkt i holdbarhed.

Vi er repræsenteret over hele verden med salgsafdelinger i alle større europæiske lande, Nordamerika og Asien samt et stort netværk af forhandlere.

Innovation inden for rengøring med brugeren i centrum         

Vi ønsker, at du får succes

Det er vores mål, at du får succes, både nu og i fremtiden. Det mål når vi ved at leve op til dine nuværende krav, samtidig med at vi tager hensyn til fremtidens behov. 

Derfor tilbyder vi højkvalitative metoder, systemer og processer til alle aspekter af dit arbejde – samt store muligheder for tilpasning. På den måde hjælper vi dig med at udvide dit udvalg af tjenester til kunderne, styrke din egen profil og øge personalets effektivitet i dag, og samtidigt udstyrer vi dig med et rengøringssystem, der nemt kan tilpasse morgendagens behov.

At sørge for fremtidssikring allerede nu er blot en del af vores stadige stræben efter perfektion, når det gælder teknik og innovation samt kvaliteten på vores produkter, processer og tjenesteydelser.

Vi lader os aldrig nøjes

En virksomhed, der ikke hele tiden er på tæerne, sakker helt sikkert bagud. Derfor arbejder vi konstant med at forbedre og ændre vores succesfulde koncept for at blive endnu bedre til det, vi gør. 

Vi møder kunderne i deres eget miljø og finder løsninger på deres specifikke behov for en mere enkel, hurtigere og mere effektiv rengøring. 

Vores hovedkvarter ligger i Weinheim i Tyskland, lige ved siden af Freudenbergs forsknings- og udviklingscenter.   

Vi kender markedet

Vi har et stort kendskab til dit marked og har gennem mange år udviklet og fremstillet førende rengøringsløsninger. Med det som udgangspunkt tilbyder vi flere fordele, som fremhæver vores kompetencer og erfaring inden for den professionelle rengøringsbranche:

  • Vi fremstiller produkter til rengøring inden for forskellige brancher og har tilfredse kunder i hele verden.
  • Forskning og udvikling foregår internt med patenterede teknikker og i henhold til de højeste kvalitetsstandarder.
  • I produktudviklingsfasen har vi først og fremmest fokus på ergonomi, funktion og design.
  • Vores produkter giver den højeste effektivitet og ydeevne.
  • Vi sørger for, at vores løsninger er globalt holdbare.
  • Varemærket Vileda Professional er en del af Freudenberg Group, en international teknikkoncern, der understøtter både sine kunder og samfundet med fremadstræbende innovationer.