Hygiejnisk rengøring på skoler med Vileda Professional

Mange mennesker på samme sted indebærer et større ansvar

Rene undervisningslokaler er afgørende for børnenes, de studerendes og medarbejdernes velbefindende. Skoler, universiteter og andre offentlige bygninger, hvor mange mennesker opholder sig på samme sted, kan hurtigt forvandles til en grobund for sygdomme og infektioner, hvis de ikke vedligeholdes på den rigtige måde. Det gælder i endnu højere grad idrætshaller og andre offentlige steder. Da kommuner og lokale myndigheder ofte har et begrænset budget for rengøring, er det vigtigt at kunne opnå et rent og sikkert miljø til lave samlede omkostninger.

Med Vileda Professionals løsninger får du rengøring med et højt hygiejneniveau til lavere brugsomkostninger her:

  • skoler 
  • daginstitutioner
  • universiteter
  • sportshaller 

Optimer sundheden og sikkerheden – især for rengøringspersonalet

På skolerne bliver mange sundhedsrisici synlige efterhånden, blandt andet i form af astma og spredning af vira og bakterier. Vores forpræparerede rengøringsløsninger er fremstillet for at mindske risiciene. Vi tilbyder løsninger, der hjælper dig med at kontrollere smittespredningen og på den måde forbedre sundheden og trivsel for elever, lærere og rengøringspersonale. Alle vores værktøjer er derudover fremstillet med tanke på ergonomien for at minimere slidskader.

Kontakt os og fortæl om dine specifikke behov.

Omkostningseffektiv rengøring uden at slække på kvaliteten

Mindsk rengøringsomkostningerne med forpræparerede mikrofiberløsninger

Vileda Professional tilbyder hygiejnisk rengøring i skoler, der håndterer de mest almindeligt forekommende hygiejneproblemer. Ikke alene bliver der synligt renere, vores mikrofiberprodukter giver også:

  • Et mindre vandforbrug – forfugtning giver lavere omkostninger og er skånsomt mod miljøet.
  • Et mindre forbrug af rengøringsmidler – rengøringsmidler mistænkes for at forværre astma og andre luftvejslidelser.
  • En reduktion af bakterier, snavs og støv med 99,9 %. 
  • Nul krydskontaminering mellem rummene. 
  • Tørre gulve – korrekt forpræparerede mikrofibermopper efterlader ingen fugtige områder, hvor mikrober kan sidde fast. Gulve, der tørrer hurtigt, giver også en mindre risiko for skridulykker.
  • Bedre ergonomi og mere enkel anvendelse – ingen tunge vandspande, der skal flyttes ved håndkraft. Takket være den lave friktion og den enkle håndtering er risikoen for skader også mindre.

Vileda Professionals produkter har også lang holdbarhed og lang levetid. Det er op til dig. Vil du spare penge ved at købe billigere produkter eller mindske omkostningerne på lang sigt ved at investere i holdbare, professionelle rengøringsløsninger til skoler. 

Spørgsmål?

Kontakt os her