Rengøringsløsninger til detailhandlen fra Vileda Professional

Løft hygiejnen og kundernes tillid til et højere niveau

Butiksvinduer og andre offentlige områder bliver hele tiden set af kunderne. Det er derfor, at man plejer at sige, at detaljerne er afgørende inden for detailhandlen, især når det gælder rengøring. Hvis kunderne ser et snavset område, risikerer man, at de antager, at resten af butikken har samme standard. Interiøret i butikken skal altid være pletfrit. Rengøringens kvalitet afgør, hvor tiltalende butikken virker:

  • 96 % af kunderne angiver butikkens standard som vigtig i høj eller nogen grad 
  • 52 % af kunderne har afholdt sig fra at gå ind i en butik, fordi den ikke så ren ud udefra
  • Mere end 80 % af kunderne kom ikke tilbage efter første besøg – 32 % af dem angav ”snavset” som hovedårsagen 

Sundheds- og sikkerhedsreglerne kræver derudover, at alle gulve og øvrige flader i butikker, fødevarebutikker og indkøbscentre er rene for at undgå eksempelvis skridulykker som følge af spildte drikkevarer el. lign.

Med vores løsninger til rengøring inden for detailhandlen kan du forbedre rengøringsresultatet i dine butikker. De er fremstillet med udgangspunkt i flere forskellige områder:

  • butikker
  • indkøbscentre
  • parkeringshuse
  • Overflader generelt inden for detailhandlen

Få øget produktivitet

Personalet inden for detailhandlen skal arbejde hurtigt og diskret for ikke at forstyrre det øvrige personale og kunderne i åbningstiden. Derfor skal udstyret også være let at anvende og hurtigt at håndtere. 

Vileda Professionals løsninger til detailhandlen giver en mere sikker rengøring med lavere risiko for kunder, personale og varer, og samtidigt mindskes omkostningerne takket være en hurtigere proces, øget personaleeffektivitet og mindsket anvendelse af rengøringsmiddel. 
Få styr på, hvordan vores produkter kan opfylde dine behov. Kontakt os for at få råd og vejledning.

Mere sikker rengøring inden for detailhandlen kan betale sig på mere end en måde 

Sundere personale

Med vores letanvendelige løsninger og ergonomiske produkter sørger du ikke bare for, at dit personale får de bedste værktøjer til at udføres sit arbejde effektivt. Du mindsker også sygefraværet.

  • Undersøgelser inden for EU viser, at mere end 12 % af rengøringsmedarbejdere har et gennemsnitligt sygefravær på 25 dage.
  • En stor del af fraværet skyldes astma og eksem på grund af rengøringsmiddel og utilstrækkelig ventilation.
  • 40 % af fraværet skyldes muskelrelaterede problemer, som kan forhindres med mere ergonomisk korrekte løsninger inden for rengøring i detailhandlen.

Fjernelse af bakterier

Vi tilbyder mopper og klude af mikrofiber, der fjerne op til 99,9 % af bakterierne. De fjerner også betydeligt mere snavs og støv fra overfladerne sammenlignet med traditionel rengøring. 

Med mikrofiberløsninger undgår man også klæbrige rester af rengøringsmiddel i sværttilgængelige rum, hvor mikroorganismer trives, f.eks. bag hylder og under skabe.

Forebyg faldulykker

Tørre gulve er særligt vigtige: Faldulykker udgør fortsat 60 % af de alvorlige ulykker, der sker i butikker – ingen andre risikoområder forårsager lige så mange ulykker. Med materialerne i vores rengøringsprodukter og vores anbefalede anvendelsesmetoder får du et næsten helt tørt gulv.
 

Spørgsmål?

Kontakt os her