Kontorrengøring med Vileda Professional

Et rent arbejdsmiljø hjælper dig med at få succes

Et rent arbejdsmiljø er et sundt arbejdsmiljø. Men i nutidens kontormiljøer spiller hygiejnen en betydelig større rolle: Et rent arbejdsmiljø har en positiv indvirkning på produktivitet, sikkerhed og moral. Det er afgørende for medarbejdernes sundhed og velbefindende og dermed også afgørende for virksomhedens succes. Det indebærer dermed også, at øget effektivitet hos rengøringspersonalet kan medføre større succes for virksomheden.

Uanset typen af kontor arbejder vi sammen med dig og dit team om at skabe en tilpasset rengøringsproces, der sikrer et sundt arbejdsmiljø.

Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud, der tilpasset din virksomhed.

Professionelle produkter med højere omkostningseffektivitet inden for kontorrengøring

På trods af en teknisk udvikling i kontormiljøet er kravene til rengøringen ikke blevet mindre. Det skyldes to tendenser:

  • Nye, skinnende og sarte materialer anvendes i kontormiljøerne
  • Rengøring i dagtimerne integreres i de daglige arbejdsrutiner

Samtidigt øges kravene hele tiden til effektivitet, omkostning pr. kvadratmeter, brugervenlighed og personaleuddannelse. Det indebærer større investeringer for dit vedkommende, både i form af tid og penge. 

Vi giver dig de mest effektive og ergonomiske værktøjer til din arbejdsproces. Via støtte med omfattende uddannelse garanterer vi, at du får de bedst mulige brugsomkostninger i forhold til dine behov. 

Nå længere med Vileda Professional

Mindsk omkostningerne til rengøring ved store omorganiseringer

Rengøring i dagtimerne stiller høje krav til både udstyr og personale. Perfekte rengøringsresultater uden at forstyrre resten af virksomheden er alfa og omega, hvilket forudsætter, at dit personale har den rigtige uddannelse. Det er dog omkostningstungt og mindsker både produktiviteten og effektiviteten at opretholde et højt uddannelsesniveau i en personalegruppe med mange udskiftninger. Løsningen er at mindske uddannelsesbehovet og dermed også de samlede omkostninger til rengøring ved hjælp af letanvendelige produkter. 

Vileda Professional tilbyder smarte produkter til kontorrengøring for at øge effektiviteten ved rengøring af:

  • kontorlokaler i dagtimerne
  • skriveborde 
  • kontormøbler
  • sarte flader
  • blanke flader

Håndter udfordringerne med de nye materialer 

Nye materialer indebærer udfordringer for personalet: Tendensen inden for kontorinteriør går i retning af højglansbehandlede flader over gulvniveau. Det kræver specielle løsninger, hvor de traditionelle rengøringsmetoder ikke rækker. 

  • Store overflader, som tager lang tid at få rene med blot klude.
  • Overflader, som brugerne rører ved, hvilket giver fedtpletter og fingeraftryk, der er svære at få af. 
  • Højglansbehandlede overflader, hvilket betyder, at pletter og snavs er mere synligt.

Vi giver dig det, du har brug for til hurtig, sikker og effektiv rengøring af dit interiør. Til glaspartier, rustfrit stål, spejle, borde, whiteboards og øvrige flader på moderne kontorer. 

Spørgsmål?

Kontakt os her