Innovation i fællesskab

På forkant med Vileda Professional

Vi udvikler branchespecifikke produkter, løsninger og tjenesteydelser sammen med vores kunder og forskningspartnere for at være sikre på, at kunderne får det, de vil have.

Vores slogan for processen er ”Innovation for professionelle brugere”, det indebærer, at vi ser vores kunder som jævnbyrdige og tager deres mening meget alvorligt. 

Vi vil gerne overgå brugerens forventninger og udvide vores grænser med vores udvikling og innovationer. Vi har aldrig ønsket at flyde med strømmen, men har altid tilstræbt at være på forkant. Den indstilling gennemsyrer alt, vi laver, fra den mindste klud til vores vision om fremtidens rengøring.

Løsninger af højeste kvalitet

Vi er med hver dag og bidrager til bedre trivsel på arbejdspladser, raskere sygehuspatienter, gladere hotelgæster og sikker fremstilling af lægemidler. 

Vores løsning til at opnå det er uovertruffen kvalitet med de seneste løsninger inden for forskning og udvikling, de bedste materialer, holdbare fremstillingsmetoder og omfattende test af alle rengøringsløsninger.
Kvaliteten har ikke blot en positiv effekt på vores varemærke, men også på de virksomheder, der anvender vores produkter. At samarbejde med Vileda Professional er både smart og betaler sig. 

Troværdig forretningsetik

  • Vi følger ikke, vi fører an – vi tror på at skabe et klima med stadig udvikling og forbedring af produkter, processer, systemer og menneskelige relationer.
  • Vi udvikler komplette løsninger, ikke enkelte produkter – brugen bliver både mere enkel og mere omkostningseffektiv.
  • Vores sortiment er udviklet for at imødekomme kundernes eksisterende og fremtidige behov – vi er ikke tilfredse, før du er det. 
  • Vi vil være på forkant – hvert år investerer vi i udvikling af koncepter og løsninger, der forstærker din virksomheds position i branchen.
  • Vi kan altid lære mere – vi udvider hele tiden vores netværk til nye vidensområder – både de tæt og fjernt relaterede – for at få nye idéer til innovativt rengøringsudstyr.