VP_Sus_plastica_1920x550.jpg

Førsteklasses løsninger med genanvendt plast

Sustainability_Plastica_icon_305x305.jpg

Vi har erstattet nyfremstillet plast med genanvendte materialer, der allerede har været brugt i en anden sammenhæng eller til et helt andet formål, og yder dermed et vigtigt bidrag på vores vej mod en cirkulær økonomi.

Udskiftning af nyfremstillet plast med materialer, der har været brugt før, er et stærkt bidrag på vores vej mod en cirkulær økonomi. 

Vi samarbejder med mange virksomheder, bl.a. IIP Srl (Istituto Italiano dei Plastici Srl), som certificerer, at produkter med mærket "Plastica Seconda Vita" er fremstillet vha. genanvendte materialer og overholder kravene i forordningen om miljøcertificering "Plastica Seconda Vita", udgave 1, rev. 3 09/2018.

Disse partnerskaber giver os mulighed for at bruge genanvendte materialer uden at gå på kompromis med den høje produktkvalitet, som kunderne forventer af Vileda Professional. Alle vores PSV-certificerede Origo 2-beholdere overholder vores strenge produktspecifikationskrav, hvilket betyder, at der ikke er nogen forskel med hensyn til funktionalitet, holdbarhed og stabilitet i forhold til produkter fremstillet af 100 % nyfremstillet plast.

Vi inviterer dig til at nyde godt af denne fremragende mulighed og arbejde med vores nye spande og moppebokse som er certificeret af "Plastica Seconda Vita". Når du vælger os, bidrager du til en mere cirkulær økonomi i fremtiden. Lad os være stolte af at bruge genanvendte produkter!

Origo 2 with recycled boxes
Sorte spande og bokse værdsættes ikke kun af vores kunder takket være vores investering i bæredygtighed både med hensyn til kvalitet og miljø, men også af det stilfulde udseende, som det giver vores Origo 2 vogne.

Mød vores "Plastica Seconda Vita" - mærkevarer: