VP_Sus_hand_1920x550.jpg

Miljøhåndaftrykket, vores kundes hånd

Mens det bæredygtige fodaftryk dækker forbruget af ressourcer hos os, dvs. vores valg af råmaterialer, produktion, emballage og transport, så er håndaftrykket summen af alle positive virkninger på bæredygtighed i selve produkternes brugstid.

Vi sigter efter et minimalt fodaftryk og et maksimalt håndaftryk, der udtrykker den størst mulige positive indvirkning ved brug. Kort sagt gør et positivt håndaftryk dig i stand til at gøre rent på den mest miljøvenlige måde.

I vores Vileda Professional-sortiment finder du mange eksempler på, at dette håndaftryk har en endnu større betydning for økobalancen end fodaftrykket. Når det kommer til holdbare rengøringstekstiler, overhaler de mange ganges brug og vask engangsfodaftrykket.

Der, hvor man ser resultater, er i form af et mindre forbrug af rengøringskemikalier og vand og færre negative ergonomiske virkninger. Men forberedelsen af rengøringsredskaberne spiller også en vigtig rolle. Holdbare produkter, høj effektivitet i den daglige vask og undgåelse af energikrævende tørretumbling takket være den antibakterielle behandling af nogle af vores rengøringstekstiler er gode eksempler på, hvordan du som kunde kan gøre en forskel.

Vores initiativ til maksimering af vores kunders håndaftryk:

Mikrofiberteknologi

VP_Sus_micro_305x305.jpg

Mikrofiberteknologi

Vileda Professional var pionerer med hensyn til at lancere mikrofibre på de professionelle rengøringsmarkeder. Lanceringen af vores egne teknologier såsom Evolon® har gjort, at Vileda Professional har stået og stadig står i spidsen for dette innovative segment.
Rengøringstekstiler med mikrofibre (klude, mopper) giver en langt bedre rengøringsydelse end tekstiler uden mikrofibre. De efterlader en overflade uden striber og rester af genstridigt og fedtholdigt snavs (fingeraftryk), også når der ikke bruges rengøringsmidler, og sparer dermed ressourcer. Det nyeste produkteksempel er vores enestående PVAmicro-serie.

Uovertruffen holdbarhed

VP_Sus_durability_305x305.jpg

Uovertruffen holdbarhed

Produktholdbarhed er den nemmeste måde at spare råmaterialer på, da du som kunde i tidens løb ikke behøver at anskaffe så mange nye produkter. Vileda Professional-produkter er kendte for deres førende rengøringsresultater og holdbarhed i brug.

Hver gang vi har et nyt produkt, tester vi både holdbarhed og vaskbarhed. Nogle produkter kan nå op på over 1.000 desinficerende vaskecyklusser. Det er nødvendigt med et omhyggeligt valg af komponenter og produktionsteknologier for at sikre en konstant rengøringsydelse og integration i systemet i hele levetiden. 

Førende ergonomi

VP_Sus_ergonomics_305x305.jpg

Førende ergonomi

Du spørger måske, hvad ergonomi har at gøre med bæredygtighed? Kort fortalt – fysikken hos professionelle rengøringsmedarbejdere, der bruger vores rengøringsredskaber, er en værdifuld ressource, der bør tages hensyn til. Husk: Sundhed og trivsel er også en del af bæredygtighedsbegrebet!

Vi vil tage vare på de hundredvis af rengøringsmedarbejdere i verden, så de kan gøre rent med en så lille fysisk indsats som muligt efter meget lidt eller ingen oplæring. De skal kunne arbejde i mange timer med vores rengøringsredskaber, som bør bidrage til bæredygtig sundhed, give gode resultater og være sjove at arbejde med.