r-MicroTuff Swift

r-MicroTuff Swift – Strikket mikrofiberklud af 100% genanvendte materialer

Vi er verdensledende på rengøringsløsninger og vil mere end bare at producere produkter som holder områder og overflader rene. Rengøring skal tilmed bidraget il en sundere verden. Derfor har vi skabt en helt ny produktserie. Alle produkterne i serien er produceret på en bæredygtig måde og er mærket med ”r”.

r-MicroTuff Swift er en allround klud som fungerer godt på alle typer overflader og områder. Specielt godt for dig som gerne vil have lidt mere klud i hånden. Den fjerner både snavs og partikler men også fedtede fingeraftryk, endda uden brug af kemikalier. Kluden kan anvendes tør, fugtig eller våd.

r-MicroTuff Swift: r for responsibility, r for resourses, r for recycled eller r for ansvaR, r for Råvarer, r for genanvendt.

Kluden har samme høje kvalitet som tidligere. Den er slidstærk og kan vaskes mange hundrede gange uden at ændre på udseende eller rengøringseffekten. R-MicroTuff Swift 100% genanvendt med alle de egenskaber som du forventer af en klud lavet af nyt materiale:

  • 100% mikrofiberrengøring
  • Fjerner op til 99,99% Bovine Coronavirus fra vinyloverflader
  • Højt smudsoptag uden brug af kemi
  • God til dig som gerne vil have lidt mere klud i hånden
  • 100% holdbar – kan vaskes op til 500 gange
  • Love it clean: 100% genanvendt – 2 PET-flasker i 1 klud
  • Svanemærket (licens 40830006)

Kan du lide det rent og grønt? Læs her under og lær mere om r-MicroTuff Swift vores første genanvendte rengøringsklud.

Vileda Professional 100% genanvendt – Power. Performance. Proud.

Power: vi tilbyder rengøringskraften fra mikrofiber i kombination med bæredygtighed. 2 PET-flasker, 0,5L genanvendes for as producere en r-MicroTuff Swift klud. Dette gør vi uden at gå på kompromis med vores rengøringsresultat eller slidstyrken.

Performance: Vi tager plast affald og giver det en ny chance som højkvalitets mikrofiberklude med den bedste effekt – op til 99,99% bevist virus fjernelse, og det uden behov for kemi.

Proud: med 100% stolthed kan vi præsentere en genanvendt klud som tager plads i en cirkulær økonomi. Kluden har endda klaret alle de høje krav fra Svanen, hvilket understøtter at den er sikker for både dem som producere og anvender kluden samt at det gør det enkelt at vælge miljø rigtigt for dem som står for indkøb af rengøringsartikler. Vileda Professionals genanvendte rengøringsklude rengør smartere og grønnere samtidigt med at de giver kunderne mest for pengene. 

Alle vores bæredygtige produkter er mærket med ”Love it Clean” – et udtryk for vores engagement til bæredygtighed, sikkerhed og rengøringseffektivitet

Kontakt os for yderligere information om vores nye serie af bæredygtige produkter. Køb r-MicroTuff Swift nu

Beskrivelse Farve Størrelse (cm) Art.nr Pk./kart Art.nr Pk Stk/Pk
r-MicroTuff Swift blå 35 x 38 168755 20 168756 5
r-MicroTuff Swift grøn 35 x 38 168757 20 168758 5
r-MicroTuff Swift gul 35 x 38 168759 20 168760 5
r-MicroTuff Swift rød 35 x 38 168761 20 168762 5

Spørgsmål?

Kontakt os her