new-r-micro-header-web.jpg

Vileda Professional præsentere

r-MicroTuff Swift og Swep r-MicroTech mopperne

Reducer CO2 -udledningen med de første genanvendte rengøringsartikler fra Vileda Professional.

Bæredygtighed er vigtig for vores virksomhed. Med mere end 60 års erfaring i branchen tilbyder vi vores kunder mere end bare rengøringsartikler der holder overfladerne rene. Produkterne bør også bidrage til en renere verden.

Derfor har vi skabt en helt ny serie af produkter markeret med et ”r”. Det ”r” står for ansvar, resurser og genbrug. Nye r-MicroTuff Swift og Swep r-MicroTech er bæredygtigt produceret af genanvendt polyester.

Vi er stolte af at præsentere førsteklasses rengøringsartikler som opfylder kravene til bæredygtighed både når det gælder kvalitet og miljø. Helt enkelt produktudvikling som sætter fokus på innovation og ansvar: ”Clean meets Green” eller som du vil finde på etiketten ”Love it CleaN".

r-MicroTuff Swift

r-MicroTuff-Swift-LIC-305x305.jpg

r-MicroTuff Swift

r-MicroTuff Swift er den første rengøringsklud af genanvendte materialer fra Vileda Professional.
Kluden er produceret af 100% genanvendt polyester og giver vores kunder samme overlegne rengøringskapacitet og holdbarhed som en mikrofiberklud som er lavet af nye ikke genanvendte materialer.

To PET-flasker på 0,5 L genanvendes og bliver et en r-MicroTuff Swift klud og dette uden at holdbarheden forringes. Kluden kan vaskes op til 500 gange

Swep r-MicroTech mopper

r-MicroTech-Swep-LIC-305x305.jpg

Swep r-MicroTech mopper

Med samme høje kvalitet som tidligere; højeste rengøringseffekt og kapacitet, holdbarhed vask efter vask, lav friktion som giver bedre ergonomi, præsentere vi nu Swep r-MicroTech Duo og Singel – lavet af 30% genanvendt materiale.

3,5 PET-flasker på 0,5 L genanvendes og bliver til en Swep r-MicroTech Duo 50 cm moppe.

Selvfølgelig er de svanemærkede.

Et tredjeparts laboratorium har testet r-MicroTuff Swift og Swep r-MicroTech, de kan konstatere at produkterne har en overlegen evne til at fjerne Virus. Resultat: Både r-microTuff Swift og Swep r-MicroTeh fjerner op til 99,99% af Bovine Coronavirus fra vinyl overflader. Den uovertrufne rengøringseffekt opnås endda uden brug af rengøringsmiddel. 

Både kluden ag mopperne står for den højeste rengøringseffektivitet, slidstyrke og bæredygtig produktion, tilmed er de mærket med den nordiske svane. Et bevis som understøtter at de sikre at anvende og sikre for miljøet.

Bæredygtighed er måske ikke altid en tydelig produktegenskab, derfor anvender vi vores mærke ”Love It Clean” for at fremhæve de mest bæredygtige produktvalg som r-MicroTuff Swift og Swep r-MicroTech. Mærkningen hjælper vore kunder til at følge vores arbejde for at mindske affald og vores engagement i at øge genbrug og forbedring af sikkerheden.