Restaurant_header.jpg

"Åben for betjening"

De allerede høje krav til levnedsmiddelindustrien er nu endnu højere for cafeer, barer og restauranter. 

De ekstremt høje krav til fødevareindustrien bliver endnu højere for at håndtere genåbningen af barer og restauranter. 

Det er altafgørende at genoverveje rengøringsmetoder, -processer og produkter i forbindelse med hygiejne og fødevaresikkerhed i restauranter, køkkener og cateringvirksomheder for at forsikre kunderne om, at fødevarer og lokaler er hygiejnisk rene.

Særlig fokus på områder, der berøres ofte, reducerer ikke alene risikoen for smitteoverførsel, men giver også kunderne en ekstra visuel sikkerhed.

 

Kontaktflader er en risiko for smittespredning!

I de mange daglige rengøringsrutiner, bør der lægges ekstra vægt på de overflader og kontaktpunkter som lærere, elever og øvrigt personale bruger mest. For at mindske risikoen for smittespredning, bør disse rengøres oftere.  

Det er svært at give et helt dækkende overblik, men her er de mest brugte kontaktpunkter:

Restaurant

restaurant+.jpg

Restaurant

  • Menuer
  • Salt- og peberkværne og ketchupflasker 
  • Borde, stole og armlæn
  • Kreditkortlæsere
  • Touch skærme
  • Kaffe-, vand- og sodavandsautomater

Køkken

kitchen+.jpg

Køkken

  • Dørhåndtag og lås
  • Knapper og håndtag på køkkenudstyr, fx ovne
  • Vaske, armaturer og vådområder
  • Dispenser til servietter og køkkenrulle
  • Håndtag på køle- og fryseelementer
  • Køkkenredskaber
  • Elektriske køkkenredskaber

Som et supplement til dine normale rengøringsrutiner, anbefaler vi følgende sortiment

Vileda Professional har et omfattende sortiment der minimerer smittespredning, både i engangs- og vaskbare produktløsninger. Ved at vælge de rette produkter, tilpasset dine krav, vil du opnå et bedre rengøringsresultat, bedre ergonomi og samtidig sænke dine totale driftsomkostninger.

Spørgsmål?

Kontakt os her