Rengøring af restauranter og catering med Vileda Professional

Fødevaresikkerhed og hygiejne: Få en sund virksomhed

Et højt hygiejneniveau og god fødevaresikkerhed i restauranter, storkøkkener og cateringlokaler er afgørende for at opretholde din virksomheds resultat og gode ry på lang sigt. Ikke kun for at gæsterne skal have det godt og være tilfredse, men også for at forbedre forudsætningerne for tilberedning og personalets velbefindende. 

Men det er ikke let at leve op til de ekstremt høje krav inden for fødevarebranchen. Love og regler på både nationalt niveau og EU-niveau påvirker hele restaurationsbranchen. 

Der findes fem faktorer, der betyder, at du kan leve op til kravene og samtidigt sikre effektiviteten og kvaliteten i din virksomhed:

  • en rationel og effektiv hygiejneplan
  • moderne rengøringsmetoder, der lever op til virksomhedens behov
  • højkvalitativ og farvekodet udstyr
  • omfattende personaleuddannelse

Kontakt os direkte for at få råd og vejledning.

HACCP-tilpasset rengøring af tilberedelsesområderne

Rengøring med størst mulig effektivitet: Hold tempoet oppe

I restauranter og kantiner skal man hele tiden holde alle overflader rene og på kortest mulig tid uden at gå på kompromis med kvaliteten eller forstyrre gæsternes oplevelse. Det samme gælder servering i fødevarebutikker, hvor det skal gå hurtigt, når et højt hygiejneniveau skal opretholdes og spild skal fjernes. Men der er forskel på hurtig rengøring og effektiv rengøring. 

For at kunne leve op til de høje krav inden for fødevaresikkerhed tilbyder vi effektive og sikre produkter og rengøringsmetoder til restauranter og storkøkkener, der giver et betydeligt hurtigere resultat. Resultatet er bedre hygiejne på kortere tid med en mindre indsats. 

De rigtige rengøringsprodukter til restauranter og storkøkkener. Hold uønskede gæster væk

Professionelle køkkener er krævende miljøer med flere potentielle risici. Personlig sikkerhed går derfor hånd i hånd med fødevaresikkerhed og hygiejne. 

Sikkerhedsgulve kræver eksempelvis specielle rengøringsmetoder for at være rene og sikre. Indførelse af systematiske rengøringsmetoder og forhindring af krydskontaminering er derfor afgørende aspekter af HACCP og fødevaresikkerhed. Den mest grundlæggende metode til at undgå krydskontaminering er at adskille ferske og færdiglavede fødevarer og anvende farvekodet rengøringsudstyr, der er beregnet til fødevaremiljøer. 

Vi tilbyder mopper og klude af mikrofiber, der effektivt fjerner op til 99,9 % af bakterierne i køkkenet og andre områder til fødevarehåndtering uden brug af rengøringsmiddel samt farvekodede klude, som har vist sig at være effektive ved systematiske, hygiejniske rengøringsprocesser. 

Uanset om det handler om intensiv rengøring, punktindsatser eller at tørre spil op har vi en løsning til hurtig, effektiv og hygiejnisk rengøring.

Spørgsmål?

Kontakt os her