Rengøringsløsninger til sundhedssektoren fra Vileda Professional

Håndtering af hygiejniske udfordringer

Hygiejnen er afgørende på steder som sygehuse og plejehjem, især i perioder med stor infektionsrisiko. Et højt hygiejneniveau giver bedre helbred og velbefindende og kan ofte være forskellen på liv og død. Et rent miljø og maksimal beskyttelse mod infektionssygdomme, er derfor afgørende. 

Vileda Professional giver dig det, der er nødvendigt for at opnå et højere hygiejneniveau, og minimere infektionsrisikoen til lave samlede omkostninger. Vores fleksible og effektive rengøringskoncepter til sundhedssektoren kan anvendes inden for mange forskellige specialområder. De kan derudover tilpasses dine specifikke behov og ønsker. 

Få et højt hygiejneniveau med Vileda Professional. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud.

Bevist effektive løsninger mod bakterier og infektioner

Vores viden om rengøring inden for sundhedssektoren er til din fordel

Vileda Professional har mere end 50 års erfaring og har et indgående kendskab til rengøringsbehovene inden for sundhedssektoren. Vi har gennem årene udviklet, fremstillet og forsynet sundhedssektoren med førende rengøringsløsninger. Vi er eksperter inden for hygiejnisk rengøring. 

  • Forskning og udvikling: Vi kan reagere hurtigt på markedsvilkårene og dine behov.
  • Vi anvender patenterede teknikker: Vi udvikler vores produkter med de seneste teknikker for ikke blot at leve op til, men også overgå branchestandarden.
  • Vi tilbyder produkter af højeste kvalitet: For at tilføre vores kunder værdi på lang sigt har vores produkter en længere levetid end den gennemsnitlige på markedet og tilbyder dermed også en enestående lønsomhed.

Få fordel af vores systematiserede metoder 

Når det gælder hygiejnisk rengøring skal alle dele af processen være lige stærke: produkter, viden og brug. Når du samarbejder med os, kan du være sikker på, at du får en systematiseret metode til effektiv rengøring, da vi tager højde for hele processen.

Fjern effektivt bakterierne med vores mikrofiberprodukter

”Når patienter får mulighed for selv at vælge sygehus, er det første kriterium naturligvis lægernes evner og viden. Men hele 97 % af patienterne valgte ”rent sygehus og rene patientrum” som det næstvigtigste kriterium.” (Bertelsmann study, 2006).

Derfor tilbyder vi mopper og klude af mikrofiber, der effektivt fjerner bakterier. Uafhængige test viser, at 99,99 % af bakterierne fjernes med vores produkter.

Vileda Professional har derudover alle relevante certifikater for mopper og klude. Vi tilbyder også engangsmateriale til emner med høje hygiejnekrav og rum uden vaskemuligheder.  

Spørgsmål?

Kontakt os her