Swep Single r-MicroTech

Swep Single r-MicroTech - 30% genbrugt materiale. Optimal rengøringsevne.

r for responsibility, r for resourses, r for recycled eller r for ansvaR, r for Råvarer, r for genanvendt.

Vores hensigt som verdensledende på rengøringsløsninger er at producerer bæredygtige og miljøvenlige rengøringsløsninger. Produkter og løsninger som bidrager til en sundere verden. Vore nye sortiment er mærket med et r, som står for ansvar, genanvendelse og ressourcer, det er produkter som bygger på ideen om et bæredygtigt rengøringsresultat som du kan have tillid til.

Bæredygtig rengøring med et hygiejnisk resultat – fordelene ved Single r-MicroTech

Swep Single r-MicroTech - er en garnmoppe produceret af op til 30% genbrugt materiale. Moppen er lige så effektiv som tidligere, og glider let uden anstrengelse.

Swep r-MicroTech anvendes med den patenterede Swep Duo fremfører og findes i 35, 50 og 75 cm bredder eller traditionel Swep Single fremfører i 50 cm. 

  • Love it clean: 30% genanvendt materiale – 3,5 pet flasker gir en 50 cm moppe
  • Fjerner op til 99,99% af Bovine Corona Virus ( testet i et tredje parts laboratorie på vinyl overflader )
  • 100% holdbar – lang holdbarhed giver lav brugs beregning
  • Formstabil - moppen krymper ikke, hvilket gør den let at tage på
  • Vælg den rette bredde og spar op til 30% tid
  • Mikrofiberrengøring giver et rigtig godt rengøringsresultat med lav friktion og uden anstrengelse
  • Modstandsdygtig overfor kemikalier - maksimal holdbarhed.

Bæredygtige og holdbare rengøringsprodukter fra Vileda Professional

Udviklingen af vore ”Love it Clean” produkter understreger vore engagement til genanvendelse, sikkerhed og rengørings effektivitet og samtidigt holder både holdbarhed og rengøringseffekten på højeste niveau

LEADER: vi anvender 3,5 PET-flasker (0,5l) til en Swep r-MicroTech moppe, 50 cm – det gør at moppen indgår i et cirkulært system. Vi minimere endda behovet for kemikalier og vand da moppen er lige så effektiv som tidligere og frem for alt passer godt til et for fugtnings moppe system. 

PERFORMANCE: Swep Duo r-MicroTech moppen er produceret af op til 30% genanvendt materiale. Processen i at vælge den rette mikrofiber mix i garnet er vigtigt, de er produceret for at give den optimale ydeevne – når det gælder resultat, kvalitet og ergonomi. Så endda uden brug af rengøringsmiddel kan du have tillid til et uovertruffet hygiejnisk rengøringsresultat med op til 99,99% fjernelse af virus fra overflader. 

ERGONOMIC: Swep r-MicroTech mopperne er lette at anvende, de glider let hen over overfladerne. Uvildige analyser har gennem en tredjeparts ergonomianalyse valideret Swep Duo r-MicroTech til at være et ergonomisk moppesystem.

RECOGNITION: Swep Duo r-MicroTech star for den højeste rengøringseffektivitet, påvist ergonomi venligt og slidstærkt. Mopperne har endda klaret alle de hårde krav fra Svanen, hvilket understøtter at de er skire for både dem som producere og anvender mopperne. 

Leder du efter bæredygtige og grønne rengøringsartikler? Vi tilbyder en række bæredygtige produkter. Se efter vores ”Love it Clean”- mærkning på alle vores bæredygtige produkter.

Bestil vores Swep Single r-MicroTech nu!

Swep Single 75 cm

Swep Duo Frame 75 cm


Swep Duo fremfører på 75 cm er tilgængelig med produktnummer 116868. Nye Swep Duo r-fremfører er kompatible med 35 cm og 50 cm r-MicroTech Single-mopperne.

Beskrivelse Størrelse (cm) Art.nr Pk./kart Art.nr Pk Stk/Pk
Swep Duo Mopfremfører (dobbeltsidet), plast 75 116868 10 145300 1
Swep Single r-MicroTech Mop (CC) 50 169361 30 169362 1
Swep Single r-MicroTech Mop (CC) 75 169369 10 169370 1

Spørgsmål?

Kontakt os her