Ultimativ ergonomisk rengøring

MicrosoftTeams-image (3).png

Ultimativ ergonomisk rengøring

Ergonomisk rengøring kræver førsteklasses ergonomiske rengøringsudstyr. Vi kan selv mene, hvad vi vil, men det er uafhængige tests, der giver os og vores systemer troværdighed.

I Freudenberg-familien er vi stærkt engagerede i at designe og fremstille produkter, der tager hensyn til menneskers sikkerhed, sundhed og trivsel, og som samtidig er effektive, hurtige og nemme at bruge.

Den nye Swep Pro er udviklet med fuldt fokus på ergonomi. I processen har vi evalueret alle detaljer og funktioner, hvilket har resulteret i det nye r-Ergo teleskopskaft og banebrydende løsninger til alt fra moppernes friktion og effektivitet til moppestativer med lav vægt og nem håndtering af moppeskift. Dermed har vi skabt en ny generation Swep – et komplet moppesystem med state-of-the-art ergonomi.

Certificeret ergonomisk rengøringsudstyr!
ErgoCert er den første organisation i Europa, som er etablereret med et formål om at certificere arbejdspladser, arbejdsstationer og arbejdsredskaber til daglig brug ud fra ergonomiske kriterier. HCD-testene (Human-Centered Design) af Swep Pro tog udgangspunkt i rengøringspersonale og deres sundhed. Funktionerne blev evalueret antropocentrisk, dvs. med fokus på, om de fysisk passer til de tilsigtede brugere, og hvorvidt de har biomekanisk (naturlig) smidighed. Som nogle af de første moppesystemer på markedet har alle Swep Pro mopper, i kombination med r-moppestativer og den nye r-Ergo teleskopaksel, samt den tidligere certificerede Vario teleskopaksel, opnået ErgoCert certificeringen. 

Vil du gerne vide mere om Nya Swep og systemets høje performance, hygiejne og robusthed – tilmed til en lav pris pr. brug? Så kontakt din lokale Vileda-konsulent: Klik her!

Vil du læse mere om ErgoCert og ISO 17065 standarden? Klik her -> www.ergocert.net

Rengöring. Teknologi. Ergonomi. Optimerad.