man-in-protective-suit-wiping-table_2.jpg

Rengøringsrekvisitter til renrum

Når der ikke er plads til fejl, bruger man de bedste. Når du skal minimere enhver risiko for kontaminering, benytter man det sikreste. Rengøring af renrum er blandt det mest krævende i branchen, og høje krav opfyldes bedst med overlegen kvalitet. Rundt om i verden henvender renrumsprofessionelle sig til Vileda Professional igen og igen – for når den mindste partikel kan få uforudsete konsekvenser, spiller vi en afgørende rolle.

Hvad er et renrum?

Renrum, et såkaldt cleanroom eller kontrolleret miljø (CE), er rum, hvor mængden af partikler og snavs overvåges meget nøje. Der er forskellige niveauer og klassifikationer af renrum og jo højere klasse, jo strengere krav til renlighed. Definitionen af snavs varierer således også fra støvpartikler i de mindre krævende renrum, til usynlige luftbårne partikler som virus i renrummene med de højeste krav. 

Hvor møder man renrum?

Renrum bruges primært til forskning og fremstilling, hvor driften ikke må forstyrres eller bringes i fare ved forurening, f.eks. alt fra laboratorier, produktion af farmaceutiske og sterile medicintekniske produkter samt fremstilling af elektroniske produkter til visse fødevarehåndteringer. Renrum kan variere i størrelse fra hele fabriksgulve til små enheder til f.eks. forskningsformål. Uanset størrelsen er det helt afgørende, at renlighedskravene overholdes.

Hvordan rengør du renrum?

I de højest klassificerede renrum opnås renlighed gennem luftfiltrering. I de lavere kategorier rengøres renrum med rengørings rekvisitter af højeste kvalitet, der opfylder materialekravene til rengøring af renrum. Vileda Professional tilbyder en bred vifte af rengøringsværktøjer, såsom mopper, klude, skafter, fremfører og rengøringsvogne, som er fremstillet til at opfylde de skrappeste krav inden for renrums rengøring.

Vil du vide mere? Kontakt din Vileda Professional kontakt!  

Vileda Professional er her for dig, når du har brug for rengørings rekvisitter, der kan klare de hårdeste udfordringer og de hårdeste krav. 
Kontakt os så hjælper vi dig med at få succes!

Bliv fortrolig med vores udvalg af rekvisitter til renrums rengøring

Når det kommer til mekanisk renrums rengøring, er Vileda Professional det mærke, du kan stole på. Via nedenstående links finder du produkter, der er specielt fremstillet til at klare de hårde udfordringer inden for renrums rengøring:

Vil du vide mere om forskellige renrum og hvilken type rengøringsudstyr vi anbefaler? Gør dig bekendt med vores renrums side (ENG) under Brancheløsninger.