Vileda NLC Header pic component.jpg

Uovertruffen kontamineringskontrol, biokontamineringsopsamling og restfjernelse med kraften fra unik mikrofiberteknologi. 

Vil du have en partner til at hjælpe dit anlæg med at levere en Next Level rengøring? Vores systemer hjælper dig med at opnå uovertruffen forureningskontrol, biokontamineringsopsamling og ydeevne til fjernelse af rester og snavs.

Vileda Professional er en af verdens førende inden for udvikling, fremstilling og markedsføring af innovative rengøringssystemer i mikrofiber, der bruges til at rense kontrollerede miljøer (CE). Vi betjener adskillige markeder, herunder renrum i den farmaceutiske industri, som fremstiller lægemidler, der er godkendt til brug som medicin, og vi vedtager et program til forureningskontrol.

hero atf small.png

Vi flytter og udfordrer konstant grænserne for mekanisk mikrofiber-rengøringsteknologi. Vi gør dette for at udvikle innovative løsninger, der forbedrer dine rengørings- og desinfektionsprocedurer og giver dit anlæg en NEXT LEVEL rengøring, bæredygtigt!

Nogle af de største medicinalvirksomheder rundt om i verden benytter sig af vores løsningsbaserede partnerskabstilgang når de skal finde den mest effektive og sikre rengøringsløsning.

Vi leverer komplette forureningskontrolløsninger inkl. planlægning, prøveprogrammer og træning. Vores produkter valideres videnskabeligt af uafhængige testinstitutter i overensstemmelse med ISO- og GMP-standarder. Med vores tekniske ekspertise perfektioneret fra mange års erfaring vil vi hjælpe dig med at realisere en højere standard og klassifikationer af rengøring.

Ved at samarbejde med os tror vi på, at jo højere niveauer af biokontamineringsopsamling og restfjernelse vi vil hjælpe dig med at levere, kan du opnå din helt egen NEXT LEVEL CLEAN.