MicrosoftTeams-image-96-.png

FREUDENBERG HOME AND CLEANING SOLUTIONS KØBER VERMOP

  • Vermop integreres i Freudenberg 
  • Opkøb styrker vækstforløbet i Vileda Professional forretningen

Aqusision_vermop_1.jpg

Weinheim, 07/11/2023
Freudenberg Home and Cleaning Solutions, en international leder inden for rengøringsløsninger og innovative rengørings systemer til professionelle brugere, og virksomheden bag mærket Vileda Professional, har købt Vermop pr. 10. juli 2023. Kontrakten om overtagelsen blev underskrevet tilbage den 17. maj 2023. Konkurrencemyndighederne har godkendt transaktionen. Vermop, med sine næsten 330 medarbejdere, er kendt for at tilbyde modulære rengøringssystemer og produkter til professionel rengøring. Virksomheden, der har hovedkvarter i Gilching nær München og produktionsfaciliteter i Wertheim, Baden-Württemberg, har en stærk kultur der bygger på kundenærhed og er yderst innovativ. Vermop havde en omsætning på omkring 46 millioner euro i 2022.

Stærk aktør på det Europæiske marked

Freudenberg Home and Cleaning Solutions med hovedkvarter i Weinheim, Tyskland, er en af de elleve divisioner i den globale Freudenberg Group.

Karin_Overbeck.jpg

"Vi er glade for, at dette opkøb vil gøre det muligt for os at fortsætte vores nationale og internationale vækststrategi og udnytte nyt potentiale," siger Karin Overbeck, CEO for Freudenberg Home and Cleaning Solutions. 

Isabel_Merkel.jpg

"Vi supplerer hinanden perfekt med hensyn til vores fokus og skaber dermed en stærk national spiller på det tyske marked, med virkeligt gode internationale udsigter," forklarede Isabel Merkel, President - Vileda Professional.
Den fulde integration af Vermop-mærket i koncernen vil foregå i løbet af det kommende år.

Om Vileda Professional
Vileda Professional tilbyder innovative produkter og systemer til professionel rengøring, inden for områder som eks. kommerciel rengøring, sundhedssektoren, renrum og hotel-restaurant-cateringsektoren. Bæredygtige rengøringsløsninger med enestående miljørigtige egenskaber er i kernen af porteføljen. Med datterselskaber i næsten alle lande i Europa og et omfattende netværk af salgsrepræsentanter tilbyder Vileda Professional produkter over hele verden. Vileda Professional beskæftiger lige under 350 personer og genererede en omsætning på knap 173 mio. EUR i 2022. Vileda Professional er en division af Freudenberg Home and Cleaning Solutions.

Om Freudenberg Home and Cleaning Solutions
Freudenberg Home and Cleaning Solutions er en førende global producent af brandede rengøringssystemer samt husholdnings- og vasketøjs plejeprodukter, disse avancerede løsninger gør livet lettere for millioner af forbrugere over hele verden. Porteføljen omfatter mærker som Vileda, Vileda Professional, O'Cedar®, Oates®, Gimi®, Gala®®, Wettex® og Marigold®. Med førende markedsposition i næsten alle de lande, hvor den opererer, genererede virksomheden en omsætning på mere end EUR 1,2 mia. og beskæftigede ca. 3.300 mennesker i 2022. Nye, effektive produkter og distributionskanaler, tekniske innovationer og et stærkt kundefokus har været virksomhedens vigtigste succesfaktorer i mange år. De understøttes af omfattende markeds- og kundeundersøgelser på internationalt plan, innovationscentre og produktionsanlæg rundt i verden og et distributionsnetværk i mere end 35 lande.

Om Vermop
Vermop blev grundlagt i 1927, i dag er Vermop en international virksomhed med et omfattende udvalg af rengøringsudstyr, systemer og tilbehør til professionelle brugere. Siden marts 2020 har dette også omfattet porteføljen af rengøringsmaskiner fra HEFTER Cleantech GmbH. Med hovedkvarter i Gilching nær München og egne produktionsfaciliteter i Wertheim i Baden-Württemberg, Tyskland, beskæftiger Vermop næsten 330 medarbejdere. Vermop har salgskontorer i 10 lande i Europa og genererede en omsætning på EUR 46 millioner i 2022. Virksomhedens succesfaktorer er et højt niveau af innovationer kombineret med de højeste standarder på kundeservice samt et højt niveau af funktionalitet, effektivitet, pålidelighed og ergonomi i sine løsninger.  Det fremtidige samarbejde med Vileda Professional vil skabe en stærk national aktør inden for professionel rengøring for Freudenberg Home and Cleaning Solutions. Læs mere på www.vermop.com.

Kontakt:
Jonas Petersen, Commercial Manager Denmark & Sweden:
jonas.peterseon@fhp-ww.com