Nordic_Advice_Durability_Diamonds_header.jpg

Kun diamanter varer evigt

Det er vigtigere end nogensinde at rengøringsartiklerne er i orde. 

For os er det vigtigt at din rengøring holder samme gode kvalitet hele tiden og at personalet har gode redskaber at arbejde med. For at kunne levere et sikkert rengøringsresultat er det vigtigt at sikre sig at mopper og klude stadig har sine rengørende egenskaber. 
Vi ved at vore mopper kan holde til over 1000 vaske og at de stadig bibeholder deres effektivitet. Selvfølgeligt sildes fibrene og effekten aftager, udfordringen er at kunne se hvornår det er på tide at skifte moppen ud. Hvis moppen er velholdt så kan det være utroligt vanskeligt at se om den er slidt.

Du kan kaste et blik på dine mopper, det kan være du bliver overrasket over hvor gamle de faktisk er. 

Vi kommer ofte ud på pladser hvor vi finder mopper der er mere end 15 år gamle. Så lad dig ikke snyde af et perfekt ydre hvis du vil være sikker på at dine mopper giver dig virkelig rent resultat, et godt arbejdsmiljø, og velmotiveret rengøringspersonale. 
Hvad sker der hvis du anvender en moppe der er slidt op. Svaret er ganske enkelt – du opløser snavset og fordeler det ud. Hvis microfiberne er slidt op så forsvinder kappilareffekten (sugeevnen) og dette resultere i et dårligt rengøringsresultat, da der efterlades et lag af snavs.

Opdater dine rengøringsrekvisitter i dag!

 

    
Tag et kig på moppen – du finder lasermarkeringerne på løkken (Swep Duo mopper)nummeret afsløre alderen eks. 83030024-. Det første nummer (8) er det år som moppen er produceret i. De næste tre cifre (303) er antal dage inde i året den er produceret.
Moppen er altså produceret i 2018 på dag 303 af året, det vil sige at den pågældende moppe er produceret den 30 oktober 2018.
OBS! Er texten rød på Swep Duo så er de produceret inden 2011.
Swep production date
   
Tag et kig på moppen – du finder lasermarkeringerne på løkken (Swep Duo mopper) og på bagsiden (Swep Single mopper ) nummeret afsløre alderen eks. 83250024-2. Det første nummer (8) er det år som moppen er produceret i. De næste tre cifre (325) er antal dage inde i året den er produceret.
Moppen er altså produceret i 2018 på dag 325 af året, det vil sige at den pågældende moppe er produceret den 21 november 2018.
OBS! Har din Single mopper ikke en laser markering så er de også produceret inden 2011.
Production date Även på våra slitstarka MicronQuick dukar hittar du samma information!
Systemet är samma men placeringen är annorlunda. För att se vilket årtal duken är tillverkad så kollar du på siffran 7, medan siffra 8 till 10 anger tillverkningsdagen. De första sex siffrorna är ett kontrollnummer för tillverkning.