MicronQuick (Ers. 100256/128600)

MicronQuick - 100 % mikrofiberrengøring med markedet tyndeste mikrofiber

MicronQuick er den første af næste generations mikrofiberklude. Med en ny og unik teknik deles mikrofiberen i hele 32 dele, der giver markedets hidtil tyndeste mikrofiber.

Den tynde klud føles nærmest som vaskeskind og er uovertruffen som klud til rengøring af blanke overflader såsom spejle, glas, rustfrit stål m.m. Blot en enkelt aftørring og fedtfingre, stænk og pletter forsvinder, uden at efterlade striber.

Kluden er derfor yderst velegnet til f.eks. housekeeping, kontorer med glaspartier eller andre lokationer med behov for rengøring af alle typer blanke overflader.

MicronQuick fåes i 4 farver og kan med fordel foldes og forfugtes, så der spares tid på lokationen.

Mikrofibrene i MicronQuick har fra begyndelsen samme tykkelse som en traditionel mikrofiber. Takket være ”Micron-teknologien” deles fiberen i 32 dele i stedet for de traditionelle 16 dele. Når fiberen deles under højt vandtryk, dannes mikrofilamentet, der kun er 0,075 dtex tyndt.

Ud over markedets mindste mikrofiber består kluden af 100 % mikrofiber (70 % polyester/30 % polyamid). Dette skal sammenlignes med en traditionelt strikket mikrofiberklud, hvis mikrofibre ikke er helt så tynde og som oftest kun indeholder mikrofiber i løkkerne og ikke i kludens bund.

Spørgsmål?

Kontakt os her