MicroRoll

100% mikrofiber på rulle

Meget mere end en traditionel engangsklud eller papir. Rengør som en mikrofiberklud, eller helt enkelt - klogskab på rulle! MicroRoll er udviklet således, at den så meget som muligt svarer til en traditionel engangsklud lige så tynd og smidig som et papir.

MicroRoll er produceret i overensstemmelse med den patenterede fremstillingsteknik - Evolon® - af 100 % mikrofilament. Mikrofilament er mikrofibre som spaltes under højt tryk (vandstråler), og uden brug af kemikalier, ned til ekstremt tynde fibre 0,015 dtex. Perforeret - nem at afrive.

Produktbeskrivelse
100% mikrofilament = 0,015 dtex af 70% polyester og 30% polyamid.

Kan anvendes i rulledispenser som kan monteres på Origo vogn eller væggen.

Hvornår skal du vælge MicroRoll og ikke vore traditionelle klude?

Når det gælder traditionelle mikrofiberklude og deres rengøringsevne så ved vi alle at de for det meste er den bedste og mest økonomiske løsning. Men en traditionel mikrofiberklud med lang levetid passer ikke til alle steder:

 • Savner du vaskemulighed? En traditionel mikrofiberklud som ikke vaskes opsamler og beholder snavset i kluden. MicroRoll smides ud når du er færdig med opgaven.
 • Forsvinder kludene? Det kan ske gennem tyveri eller uvidenhed – personalet smider kluden ud i stedet for at lægge den i vaskekurven.
 • Har du korte kontrakter eller vil sprede omkostningen? Kontrakten er aftalt til en kort periode alternativt kan det være svært at klare en stor investering ved opstarten.
 • Engangsklude/papir føles mere sikkert? Er der et problem med bakterier og smitte, så gør du klogt i at smide materialet ud i stedet for at vaske.

Kundefordele

 • Fnugfrit resultat: Den unikke fremstillingsproces Evolon med dets endeløse fibrer, gør MicroRoll til en af markedets mest fnugfrie klude. MicroRoll produceres på samme måde som MicroQuick.
 • Rent resultat uden striber: Den ekstremt fine fiberkonstruktion gør, at usædvanligt lidt vand lægger sig på overfladen, hvilket gør det svært for bakterier og smudspartikler at trække sig tilbage til vandet og sidde fast på overfladen. MicroRoll giver et meget rent resultat på rustfrit stål, glas og spejle.
 • Reducerer over 99.9% af bakterier: Uafhængige tests foretaget af Microsearch Laboratories i England, har fundet ud af at følgende mængder af bakterier reduceres efter bare en aftørring:
  - MRSA 99.96%
  - Clostridium Difficile - Vegetativ form 99.93% - Spor form 99.94%
 • Svanemærket licens 483 006.
Beskrivelse Farve Størrelse (cm) Art.nr Pk./kart Art.nr Pk Stk/Pk
MicroRoll, Perforeret,, 200 stk./rulle (tidl. 122583) hvid 25 x 35 149041 4 149042 1
Dispenser grå 298 x 162 129459 4 129460 1

Spørgsmål?

Kontakt os her