ClickSpeed

Hurtig, enkelt og hygiejnisk

Det nye ClickSpeed kombinerer styrken fra et godt moppesystem med enkeltheden og fleksibiliteten af en klud. ClickSpeed Fremføreren har en unik funktion, hvor magneter og fremførerens ru overflade holder moppen på plads under brug. Når det er tid til at udskifte moppen er det let gjort - klik - og uden at berøre falder den snavsede moppe ned i vaskeposen.

Systemet indeholder to forskellige mikrofibermopper:

 • ClickSpeed Mopper - en vævet klud af polyester og polyamid designet til at give den bedste rengøringseffekt med minimal friktion.
   
 • ClickSpeed Engangsmopper - med den patenterede novolon struktur, som er fremragende til at løfte løst snavs.

Kundefordele

 • Enkelt, hurtigt og hygijenisk: Systemet er enkelt at forstå og håndtere - klik - og du er klar.
   
 • God for økonomien og miljøet: ClickSpeed er et system, der stort set ikke kræver nogen investering. Moppen er holdbar og kan vaskes hundredvis af gange - hvilket betyder en meget lav forbrugspris. Moppens lave vægt gør, at mange mopper kan vaskes på én gang - vaskeomkostningerne reduceres betydeligt - men frem for alt reduceres brugen af vand og kemikalier. Og hvis mopperne skal transporteres/ bæres mellem pladserne, optager de kun lidt plads og er lette.
   
 • Ergonomi: Fremføreren er let og moppeskiftet sker hurtigt og enkelt helt uden anstrengelse. Moppernes størrelse og materialesammensætning er optimeret for at give lav friktion mod gulvoverfladen.
Beskrivelse Størrelse (cm) Art.nr Pk./kart Art.nr Pk Stk/Pk
ClickSpeed Fremfører 40 138621 10 138622 1

Spørgsmål?

Kontakt os her