Voleo Pro

Prisbillig rengøringsvogn med smarte funktioner

Den unikke V-konstruktion med to søjler (aluminium) holder vognens top- og bundplade. En hylde er placeret på søjlerne. Kørehåndtag, affaldsposeholder inkl. låg og mopstøtter er indbygget i vognens top og bund.

Leveres med to spande, fem kroge og tre skaftholdere. Skaftholder er af polyoxymethylen (POM) de øvrige plastkomponenter er fremstillet af polypropylen (PP).

Foran er to drejelige hjul (det ene med brems) (Ø 100 mm) og bagved to faste hjul (Ø 150 mm).

Produktfordele:

Smarte integrerede løsninger

  • Kørehåndtag med forskellige håndpositioner. Låget til affaldsposeholderen kan nedfældes og på indersiden er der plads til arbejdsplanen. Moppestøtter er indbygget i bunden. Kroge og skaftholder leveres løs og placeres efter behov (9 forskellige positioner).

Passer til alle vore moppesystemer - og andre

  • Forbehandlede mopper (Swep / Velcro) alternativt moppeklude (ClickSpeed) - Moppeboxen hænges under hylden og / eller placeres i den forreste del af vognen.Ultra Speed - spand med håndpresse placeres foran vognen - nu er vognen klar til et pressesystem.

Hurtig og nem montering

  • Hele 8 stk VoleoPro kan der være på en palle. Åbn kartonen, følg billederne på vejledningen, og på et par minutter er vognen samlet - uden brug af værktøj.
Beskrivelse Størrelse (cm) Art.nr Pk./kart Art.nr Pk Stk/Pk
VoleoPro, inkl. 2 x 6 L spande (1 stk.) 119,5 x 32 x 54 143724 1 143725 1

Spørgsmål?

Kontakt os her