Breazy

En unik universalklud med mikrofibre

Breazy er produceret efter en patenteret Freudenberg teknik - Novolon®. Mellem 3D-mønstrene skabes lommer, hvori snavset opsamles, så det bliver i kluden. Lommerne opsamler 40% mere snavs end andre sammenlignelige klude og engangsmaterialer.

Kluden indeholder mikrofibre, hvilket gør rengøringen enkel og effektiv. I nogle miljøer kan Breazy anvendes en eller et par gange hvorefter den kasseres. Kluden kan endog vaskes flere gange. Brug og smid væk, eller vask og genbrug!

Kundefordele

  • Valuta for pengene: Når det gælder rengøringsresultatet, slår Breazy alle andre typer engangsmaterialer og altmuligklude. Det er også enkelt at regne ud, hvor mange klude du behøver til hvert miljø hver måned, og det betyder, at omkostningerne kan spredes ud efter, hvornår kludene anvendes.
     
  • Rent resultat: Breazy er en naturlig del af vor rengøringssystem og er ideel til miljøer, hvor der stilles høje krav om et rent resultat, og hvor vaskemulighederne er begrænsede. Det er dokumenteret af et uafhængigt institut, at Breazy reducerer bakterier med 96,3% efter kun én aftørring*.
     
  • Intet behov for vaskemuligheder: Breazy skal ikke vaskes eller forbehandles. Hvis der ikke er adgang til en vaskemaskine, kan man blot tage en ny klud efter behov.
Beskrivelse Farve Størrelse (cm) Art.nr Pk./kart Art.nr Pk Stk/Pk
Breazy blå 35 x 35 161610 12 120124 25
product.variants.empty.result rød 35 x 35 161611 12 161617 25

Spørgsmål?

Kontakt os her